Pravila o privatnosti

CC Autovision, poštuje privatnost svake osobe koja posjeti našu internetsku stranicu.

Izjave o zaštiti podataka bit će objavljene na ovoj stranici. Tako se u svakom trenutku možete informirati o tome koje podatke prikupljamo i kako se njima koristimo. CC Autovision podatke upotrebljava prvenstveno da bi korisnicima pružio pristup ovoj internetskoj stranici ili ostvario potrebni poslovni kontakt u svrhu izvršenja tražene usluge. Svaka daljnja obrada podataka odvija se samo temeljem drugih zakonskih obveza i ovlasti.

Isto tako, po potrebi podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, (Google, Facebook, Youtube) a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge.

Ova Izjava o zaštiti podataka ne odnosi se na internetske stranice dostupne putem poveznica.

Izuzev toga, CC Autovision bez odgode briše ili anonimizira podatke o uporabi, uključujući IP adrese, čim oni više ne budu potrebni za prethodno navedene svrhe.

Ako unesete svoje podatke za kontakt putem našeg obrasca za kontakt (Kontaktirajte našu tvrtku). Tim ćemo se podacima koristiti da bismo odgovorili na vaš zahtjev. Obrada i uporaba vaših podataka temelji se na zakonskim odredbama koje opravdavaju te postupke na osnovu nužnosti obrade za obradu vašeg zahtjeva.

Ako niste dali suglasnost za pohranu vaših podataka na duže vrijeme, primjerice tijekom upravljanja odnosima s kupcima, podatke nećemo čuvati dulje nego što je potrebno za ispunjenje prethodno navedene svrhe ili koliko je nužno u slučaju primjene neke zakonske obveze zadržavanja.

Ova internetska stranica prikuplja i pohranjuje podatke u svrhu marketinga i optimizacije uporabom tehnologija tvrtke Google. Podaci se pohranjuju i dalje obrađuju na temelju anonimnih ili pseudonimnih korisničkih profila (ovisno o tehnologiji i usluzi koje se upotrebljavaju).

Pravo na prigovor i izmjenu.
Ako imate pitanja povezana s vašim osobnim podacima ili želite napraviti izmjenu vaših podataka kontaktirajte nas emailom servis@ccautovision.hr ili pišite na adresu CC Autovision, Brezovička cesta 21a – Novi Zagreb, Servis za cestovna vozila, sa naznakom „Zaštita osobnih podataka“.

Uporaba programskih priključaka na društvene mreže
Programski priključci (eng. „plug-in”) za različite društvene mreže mogu biti ugrađeni u naše internetske stranice. Povezane usluge pružaju određena društva („pružatelji”). Ti pružatelji uključuju:

Mrežu Google kojom upravlja tvrtka Google, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 United States. Za pregled programskih priključaka na Google i njihov izgled posjetite sljedeću adresu: https://www.google.com/about/products/

Mrežu Facebook kojom upravlja tvrtka Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SAD („Facebook”). Za pregled programskih priključaka na Facebook i njihov izgled posjetite sljedeću adresu: https://developers.facebook.com/docs/plugins

Daljnje informacije o prikupljanju i uporabi podataka koje vrše pružatelji usluge te o pravima i mogućnostima koje su vam dostupne za zaštitu privatnosti u tim okolnostima mogu se pronaći u pružateljevim pravilima o zaštiti podataka/privatnosti:

Pravila o zaštiti podataka/privatnosti koja je izdao Google: https://policies.google.com/privacy

Pravila o zaštiti podataka/privatnosti koja je izdao Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

 

Pravila o privatnosti     Pravila korištenja     Kolačići