Pravila korištenja

Korisnici i kupci su dužni prije početka korištenja web stranice www.ccautovision.hr (dalje: web stranica) pružatelja usluga CC autovision sa sjedištem u Zagrebu, CC Autovision Brezovička cesta 21a – Novi Zagreb (dalje: CC Autovision) upoznati se s Općim uvjetima korištenja web stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte servis@ccautovision.hr

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, suglasni ste da CC autovision dobrovoljno stavljate na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavljate ili zastupate. Dozvoljavate da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovarate s CC autovision.

CC autovision se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših poslovnih obveza.

Svi se podaci o korisnicima čuvaju i dostupni su samo podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici CC autovision i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka u svrhu realizacije dogovorenih poslova uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da CC autovision, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine za komunikacijske kanale ili u skladu sa zakonima koji pokrivaju obaveze čuvanja podataka u vezi s poslovanjem.

Vanjske poveznice
CC autovision sadržava linkove/vanjske poveznice na web stranice izvan vlastite internetske stranice. CC autovision linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ove internetske stranice.

Autorska prava
Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na CC autovision dozvoljeno se samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 500 znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s vlasnikom nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu izdanu od strane CC autovision. Ukoliko se dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internetskoj stranici CC autovision prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja može biti pokrenut pravni postupak.

Promjene Općih uvjeta i stranice
CC autovision zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete. CC autovision savjetuje periodično provjeravanje Općih uvjeta radi upoznavanja s eventualnim promjenama. CC autovision zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i web stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava na, promjenu vremena dostupnosti, promjenu sadržaja, dostupnost novih podataka, promjenu načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje web stranicom.

Dužnost i obaveza korisnika je koristiti web stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. CC autovision ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja web stranice kako bi osigurao poštivanje Općih uvjeta i pozitivnih propisa. Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na web stranici www.ccautovision.hr

Kolačići
Prema zakonu Europske unije, CC autovision obavještava korisnike da web stranica www.ccautovision.hr koristi kolačiće (Cookies) kako bi mogla osigurati višu kvalitetu usluge.

Pravila o privatnosti     Pravila korištenja     Kolačići