Autoservis

Dijagnostika kvara vozila i brzi servis naša je osnovna usluga, no tu smo da vam pružimo i mnogo više kada je u pitanju vaše vozilo. Održavanje vozila u potpunosti možete prepustiti nama mi vodimo računa o svim potrebama vašeg vozila, redovnim servisima i pravovremenim izmjenama potrošnih dijelova kao što su filteri i ulje vašem vozilu. Također tu smo da vam pripremimo automobil za tehnički pregled ili prodaju, a tu smo i da vam pomognemo kod pregleda vozila prije kupnje.

U sklopu našeg auto servisa moguća je nabavka auto dijelova po pristupačnim cijenama s brzim rokovima isporuke. Po potrebi ako je to moguće možemo osigurati i repariranje dijelova, te vam pomoći u nabavci novih, zamjenskih ili rabljenih dijelova za vaše vozilo po servisnim cijenama.

U ponudi imamo motorna ulja: Valvoline, Castrol, Shell. Elf, Total, Mobil, Ina

Izvodimo kompletne mehaničarske usluge za vaše vozilo.

Brzi servis

Trebate li samo izmjenu filtera i ulja možemo vam osigurati brzi servis, kontaktirajte nas i dogovorite vaš termin, za svega 30 min napravit ćemo potrebne izmjene. Ako niste u mogućnosti doći do našeg servisa, moguće je dogovoriti preuzimanje vozila na lokaciji po vašoj želji te ga vraćamo na istu nakon obavljanja servisa.

Redovan servis vozila

Svako vozilo ima servisni interval te je potrebno pravovremeno napraviti redovni servis vozila te osigurati ispravnost remenja, tekućina, filtera ulja, goriva i zraka jer oni su zaslužni za ispravan i nesmetan rad motora. Pravilno održavanje vozila jamči veću pouzdanost vašeg vozila, ako se pobrinete i na vrijeme vašem vozilu osigurate ispravne dijelove i zamijenite dotrajale dijelove vrlo je mala vjerojatnost da će vas vozilo iznevjeriti. Upravo zato smo mi tu, pružajući vam redovni servis vašem vozilu posvetit ćemo pažnju te ga pregledati kako bi utvrdili ima li možda kakvih skrivenih kvarova i dotrajalih dijelova te ćemo vam na vrijeme ukazati na eventualne potrebe.

Zamjena ulja

Krvotok svakog vozila zasigurno je uljni sustav kojem se na žalost ne pridodaje dovoljno važnosti prilikom održavanja vozila. Izuzetno je važno na vrijeme napraviti izmjenu ulja u motoru kako ne bi došlo do nedostatka uljne tekućine u motoru i oštećenja motora prilikom upotrebe dotrajalog motornog ulja. Upravo je ulje jedna od glavnih komponenta za ispravan rad vašeg motora, a o kvaliteti ulja ovisi cjelokupan sustav te se kvaliteta ulja izravno odražava na performanse motora. Mi upotrebljavamo samo visokokvalitetna ulja iz ponude svjetski priznatih proizvođača, a u ponudi imamo sve gradacije motornih ulja za sve tipove vozila.

Reparatura motora

Kod automobila s velikim brojem prijeđenih kilometara ponekad je potrebno napraviti reparaturu kompletnog motora, ako postoji potreba za reparaturom prvo radimo dijagnostiku da utvrdimo može li se reparirati i koje su nam mogućnosti, te najvažnije od svega radimo troškovnik kako bi mogli unaprijed definirati isplati li se raditi reparatura motora.

Održavanje voznog parka

Koristite li više vozila u vašem poslovanju možemo Vam ponuditi održavanje kompletnog voznog parka s evidencijom rada i servisa. Sve potrebno za održavanje vozila.

 

Drugačijim pristupom, kompletnom, profesionalnom i pouzdanom uslugom razlikujemo se od ostalih autoservisa. Slušamo vaša zapažanja i utiske iz vožnje te slušamo vaše vozilo tijekom dijagnostike kvarova, važni ste nam i brinemo se za vašu sigurnost na cesti tako što vam osiguravamo bezbrižan i temeljit servis vozila pri čemu izdajemo i jamstvo na naš rad i dijelove. Po potrebi osiguravamo izlazak na teren i uklanjanje kvarova na cesti (ako to dozvoljava priroda kvara)

Mi se brinemo za sve!
Odlučite za suradnju s nama i ako tako dogovorimo osiguravamo Vam sve potrebno za vaš automobil. Jedini smo koji osiguravamo kompletnu uslugu oko brige za vaše vozilo. Višegodišnjom suradnjom s mnogobrojnim tvrtkama iz autoindustrije ostvarili smo razna partnerstva te ih kompletirali u jedinstvenu uslugu na tržištu. Ovdje smo da vam pomognemo oko cjelokupne procedure s vašim vozilom. Od nabavke vozila, servisiranja i održavanja do zamijene ili prodaje vozila pokrivamo vas u svim segmentima. Kroz našu partnersku mrežu moguće je riješiti sve, od uvoza rabljenih automobila iz EU do narudžbe izvanserijskih vozila po narudžbi kupca, originalni, zamjenski i rabljeni dijelovi, održavanje, poliranje, bojanje, autoelektrika, osiguranje, registracija, reparacije, sitni popravci, prijenos vlasništva i sve što vas može zadesiti s vašim vozilom mi u suradnji s našim partnerima to možemo realizirati, brže i učinkovitije te često i povoljnije od svih ostalih varijanti. Glavni benefit naše usluge svakako je ušteda vremena te dostupnost svih potrebnih informacija, naša logistička potpora osigurat će vam da u kratkom roku realizirate sve potrebno oko vašeg vozila, recite što trebate i dopustite da vam pomognemo.